Formació continuada - Short Learning Programs

Curs "El sistema immunitari i la salut": Tècniques complementàries per reforçar les defenses al personal sanitari

Destinataris

Personal sanitari en actiu o estudiants en pràctiques

Tipus activitat

Semipresencial

Horari
  • 15.30-19.50
Duració

50 hores (12 presencials)

Data

Accés al curs 17/10/2022

Sessions presencials:

  • 18/11/2022
  • 24/11/2022
  • 25/11/2022
Preu

200€

Centre

Campus Universitari Mar

Continguts

Aquest curs, impartit per dues professores especialistes, dota el sanitari de recursos senzills i 100% aplicables tant en pacients com en un mateix per conservar les vostres defenses en salut.

L'objectiu d'aquest curs és dotar d'eines els assistents per reforçar el sistema immunitari a través de teràpies alternatives, i per ajudar els pacients a mantenir les seves defenses altes. Les tècniques que es revisaran inclouen les següents:

  1. Acupuntura
  2. Psicologia (Gestió emocional)
  3. Evidències científiques sobre la salut immune a nivell biològic
  4. El Qigong (Chikung)
Docents
  • Núria Brull - Llicenciada en Psicologia per la Universitat Blanquerna. Tècnic Superior en Medicina tradicional xinesa per la Fundació Europea de Medicina Tradicional Xinesa. Docent a l'Escola Superior de Medicina Tradicional Xinesa.
  • Silvia Bedoya - Llicenciada en Biologia per la Universidad Complutense de Madrid. Experta universitària en Dietètica, Nutrició i elaboració de dietes per la Universitat Rey Juan Carlos i ESNECA. Màster en Bioenergètica per CEMETC i la Universitat Europea de l'Atlàntic. Llicenciada en Medicina Xinesa a la FEMTC i Universitat de Pequín. Validat per la Universitat Europea de l'Atlàntic. Instructora de primer nivell de Qigong de Salut a l'AEQS (Associació espanyola de Qigong de salut dependent de l'estat xinès)
Inscripció

Inscripció

Justificació

El personal sanitari s'enfronta constantment a dificultats professionals i emocionals que afecten la seva salut física i mental, i impacten en el sistema immunològic. Aquest és la defensa del cos davant de possibles atacs al sistema. Tenim, doncs, una defensa natural que hem de cuidar i reforçar la nostra salut a través de tècniques naturals i gestió emocional.

La Medicina Tradicional China nos puede ayudar a mantener e intensificar esas defensas. Asimismo la Psicología y la Medicina Natural nos aportan herramientas para mantener una buena salud inmunológica.


 

Consulta més cursos de postgrau del programa Formació continuada - Short Learning Programs

Tots els cursos