Notícies Altres entrades

Portes Obertes de Grau i Màster a l’Escola Superior d’Infermeria del Mar

Durant els propers mesos l'Escola Superior d'Infermeria del Mar obre les portes a futurs estudiants. Aquelles persones interessades a matricular-se al grau en infermeria per al curs 2022-202, i per a aquelles infermeres que estiguin interessades a fer un màster i especialitzar-se, podran inscriure's a les Portes Obertes per conèixer les instal·lacions, parlar amb personal docent i alumnes, resoldre dubtes sobre els programats acadèmics. Les jornades es duran a terme tant en format presencial com virtual per facilitar l'assistència de tot aquell que estigui interessat.

Les Portes Obertes per als màsters d'infermeria de Salut Escolar, Anestèsia i Emergències Extrahospitalàries es realitzaran presencialment al Campus del Mar (Dr. Aiguader, 80, 3a planta), excepte una que serà virtual. Els interessats poden inscriure's a la pàgina web de l'escola per a les dates següents:

  • Abril: dimarts 26 d'abril (17h)
  • Maig: dimecres 25 - virtual (11h)
  • Juny: dimarts 21 (17h)

Per al Grau en Infermeria hi haurà també una sessió virtual, així com tres presencials al Campus del Mar (Dr. Aiguader, 80, 3a planta). El formulari d'inscripció prèvia es troba a la pàgina web, i les dates són les següents:

  • Març: dissabte 19 (12:30h)
  • Abril: divendres 1 (17h)
  • Abril: divendres 22 (17h)
  • Maig: dissabte 14 (11:30h) - VIRTUAL

Durant aquestes sessions de Portes Obertes, es mostraran els espais de l'escola, les aules de simulació, i es podrà parlar directament amb personal i estudiants tant del grau com dels màsters.

L'Escola Superior d'Infermeria del Mar tindrà també representació al Saló de l'Ensenyament i al Saló Futura els propers dies 16-20 de març.