Grup de Recerca de la Pràctica Reflexiva en cures Infermeres en Salut Mental (PRISMe)

Notícies

 • Gemma Cardó Vila*, infermera de l'INAD ha estat guardonada en la "7a Jornada de Innovación y Desarrollo" com a investigadora principal del projecte "L'acceptació incondicional de la persona amb problemes de salut mental per part de la infermera: explorant el seu significat en el procés de la Relació Terapèutica". Ha obtingut el Premi al Millor Projecte de la 21a Edición de la Convocatoria Nacional Proyectos de Investigación "Enfermería Valdecilla" convocada per la Fundación Instituto de Investigación Marqués de Valdecilla - IDIVAL. La resta de l'equip està format per Andrea Aznar Huerta*, Juan M Leyva Mora, Mª Rosario Valera Fernández, Teresa Vives Abril* i Antonio R Moreno Poyato*.
  *Membres del grup de recerca PRISMe (ESIMar).
 • La Sra. Gemma Cardó*, infermera de l'INAD i membre del Grup de Recerca PRISMe (ESIMar) ha estat guardonada en la convocatòria d'ajuts a projectes del recerca infermera 2019, en la "4ª Jornada de reconeixement a la recerca infermera" organitzada per Col·legi Oficial d'infermeres i infermers de Barcelona (COIB).S'ha atorgat finançament a la Sra. Gemma Cardó Vila, com a IP del treball "La aceptación incondicional de la persona con problemas de salud mental por parte de la enfermera: explorando su significado en el proceso de la relación terapéutica". L'objectiu del projecte és explorar el procés de sentir-se acceptat incondicionalment per part de les infermeres i així comprendre la importància i el sentit que les persones amb problemes de salut mental atribueixen a aquesta competència. S'espera conèixer les expectatives i les necessitats de les persones amb problemes de salut mental respecte al fet de sentir-se acceptats. Això ajudarà a reformular estratègies i centrar les cures en la persona.
  La resta de l'equip investigador està composat per: Andrea Aznar Huerta*, Juan Manuel Leyva Moral**, Antonio Rafael Moreno Poyato*, Maria Rosario Valera Fernández* i Teresa Vives Abril*.
  *Membres del grup PRISMe
  **Professor Departament d'Infermeria. Facultat de Medicina UAB
 • La Sra. Ana Celia Codina Rodríguez*, infermera del servei d'urgències Hospital del Mar, membre del Grup de Recerca PRISMe (ESIMar) ha estat guardonada en la convocatòria d'ajuts a projectes del recerca infermera 2019, en la "4ª Jornada de reconeixement a la recerca infermera" organitzada per Col·legi Oficial d'infermeres i infermers de Barcelona (COIB).S'ha atorgat finançament a la Sra. Ana Celia Codina Rodríguez, com a IP del treball "La relación terapéutica enfermera-paciente en un Servicio de urgencias intrahospitalario: una teoría fundamentada". L'objectiu del projecte és explicar què és i com es produeix la Relació Terapèutica infermera-pacient, en el context dels Dispositius d'Urgències intra-Hospitalaris.
  La resta de l'equip investigador està composat per: Antonio Rafael Moreno Poyato*, Juan Manuel Leyva Moral** i Silvia Esteban Sepúlveda***.
  *Membres del grup PRISMe
  **Professor Departament d'Infermeria. Facultat de Medicina UAB
  ***Servei de Metodologia , qualitat i recerca en cures infermeres. Hospital del Mar. Parc de Salut Mar.