Grup de Recerca de la Pràctica Reflexiva en cures Infermeres en Salut Mental (PRISMe)

Membres

  • Teresa Vives Abril (Coordinadora del grup) – Diplomada en Infermeria. Llicenciada en Pedagogia. Màster Universitari en Recerca en Didàctica, Formació i Avaluació Educativa. Professora titular de l'Escola Superior d'Infermeria del Mar, centre adscrit a la Universitat Pompeu Fabra (Barcelona).
  • Antonio R. Moreno Poyato –  Doctor per la Universitat Rovira i Virgili en el programa de Ciències de la Infermeria. Infermer especialista en salut mental. Màster en Cures Infermeres: Metodologia i Aplicacions. Professor titular de l'Escola Universitària d'Infermeria de la Universitat de Barcelona. 
  • Marta López Rodrigo – Doctora per la Facultat de Medicina de la UAB. Diplomada en Infermeria. Llicenciada en Psicologia. Professora titular de l'Escola Superior d'Infermeria del Mar, centre adscrit a la Universitat Pompeu Fabra (Barcelona). Investigadora principal. 
  • Andrea Aznar Huerta – Graduada en Infermeria. Infermera Salut Mental en unitats de Alta dependència, Subaguts, Psicogeriatria i Neuropsiquiatria, amb experiència en aguts i patologia dual.
  • Gemma Cardó Vila – Diplomada en Infermeria. Infermera Hospital de Dia Salut Mental C. Fòrum (INAD). Infermera especialista en salut mental. Llicenciada en Antropologia Social i Cultural. Professora col·laboradora Escola Superior d'Infermeria del Mar, centre adscrit a la Universitat Pompeu Fabra (Barcelona).
  • Ana Celia Codina Rodríguez – Graduada en Infermeria. Infermera servei d'urgències Hospital del Mar. Màster interuniversitari de Recerca i Innovació en Cures Infermeres. Doctoranda Departament de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Professora col·laboradora Escola Superior d'Infermeria del Mar, centre adscrit a la Universitat Pompeu Fabra (Barcelona).
  • Tura Julián Xart – Graduada en Infermeria. Infermera Bloc Quirúrgic Hospital del Mar. Professora col·laboradora Escola Superior d'Infermeria del Mar, centre adscrit a la Universitat Pompeu Fabra (Barcelona).
  • María Pérez Riart – Graduada en Infermeria. Infermera UCI Hospital del Mar. Màster en Cuidatges d’Infermeria al Malalt Crític (Universitat de Barcelona). Professora col·laboradora Escola Superior d'Infermeria del Mar, centre adscrit a la Universitat Pompeu Fabra (Barcelona).
  • Maria Roviralta Vilella – Graduada en Infermeria. Infermera aguts psiquiatria del CAEM (INAD). LLicenciada en Ciències de la Comunicació per la Universitat de Vic. Màster interuniversitari de Recerca i Innovació en Cures Infermeres.
  • Raquel Suárez Pérez – Diplomada en Infermeria. Infermera d'urgències de psiquiatria del Hospital del Mar (INAD). Infermera especialista en salut mental. Màster en Cures Infermeres: Metodologia i Aplicacions. Professora col·laboradora Escola Superior d'Infermeria del Mar, centre adscrit a la Universitat Pompeu Fabra (Barcelona).