L’ESIMar-UPF obre inscripcions pels màsters 2022-2023
El dia 21 de febrer es va obrir el període d'inscripcions per als màsters de l'ESIMar-UPF, que romandrà obert fins al 23 de juny. Les inscripcions estan obertes a la nostra pàgina web per a infermeres i infermers titulats amb interès a continuar la seva formació i especialització.
A dia d'avui, l'ESIMar-UPF compta amb tres màsters a infermeria.
El Màster Universitari en Infermeria i Salut Escolar és un màster oficial d'un any de durada, enfocat a l'atenció infermera a l'entorn escolar. Com que és un màster oficial, els seus titulats obtindran accés al doctorat, possibilitat de sol·licitar beques públiques, i punts en concurs d'ocupació públics.
Aquesta titulació s'imparteix de forma semipresencial, sent la major part de la formació en format virtual asíncron, amb sessions en línia síncrones cada, aproximadament, dues setmanes, de manera que sigui el més flexible possible per als diferents horaris dels estudiants. El programa està obert a infermeres i infermers de tot el món, i només compta amb sessions presencials d'una setmana a l'any per a simulació i tallers, més de cinc setmanes de pràctiques a centres dins i fora de Catalunya.
En el cas del Màster d'Infermeria Aplicada a l'Anestèsia, Reanimació i Terapèutica del Dolor, es tracta del primer màster a Espanya reconegut per la IFNA (International Federation of Nurse Anesthetists). És un màster presencial impartit al Campus del Mar un dia a la setmana. Durant el programa, els estudiants realitzaran simulacions i tallers amb professionals, i comptaran amb set setmanes de pràctiques a centres, dividides en dos períodes. Dins aquests períodes de pràctiques hi ha la possibilitat, a més, de fer pràctiques a centres internacionals.
Per part seva, el Màster Universitari en Infermeria Aplicada a les Emergències Extrahospitalàries és un programa també d'un any de durada enfocat a l'atenció infermera en emergències extrahospitalàries. Durant el màster els alumnes faran quatre setmanes de pràctiques a centres de Catalunya i Balears, amb conveni amb el SEM, Bombers de Catalunya i l'estació d'esquí de La Molina, entre d'altres.
Tots els docents són professionals en actiu, i les classes, tant teòriques com a simulacions, s'imparteixen de forma presencial un dia a la setmana. Les simulacions, a més, es fan també fora de l'aigua, en contextos reals, com ara pràctiques de rescat aquàtic, rescat vertical o muntanya. Dins aquesta planificació de simulació s'hi inclou un cap de setmana immersiu per a la realització de simulacions en context, en convivència amb el grup d'estudiants i docents del programa. A més, inclòs amb el màster hi ha les certificacions a Suport Vital Bàsic i Suport Vital Avançat.
Tota la informació es pot consultar al següent enllaç: