Simulació Màsters i Postgraus

Dins dels programes de postgrau que ofereix l'ESIHMar, la simulació cobra un paper especial a l'entrenament i integració de les competències i habilitats que s'aborden a cadascun d'aquests. Les activitats de simulació, adaptades al programa específic de cada postgrau que es cursa, cobreixen les zones 0, 1, 2, i 3 de les "SimZones" descrites per Roussin i Weinstock.

Les activitats es duen a terme tant a les instal·lacions de simulació pròpies de l'ESIHMar, com a localitzacions externes de l'àmbit específic i entitats col·laboradores. Això permet recrear situacions semblants a la pràctica assistencial real, aportant un pas més cap a la transferència del coneixement, obtingut a l'aula, a la pràctica clínica.

 • Màster Universitari en Infermeria de Salut Escolar

  Al Màster Universitari d'Infermeria i Salut Escolar (MISE), la simulació ens permet dur a terme sessions en les quals recrearem situacions habituals de la pràctica assistencial diària de la infermera escolar (suport vital pediàtric, situacions emergents, consulta infermera escolar a centres educatius, hospital de dia,...).

 • Màster en Infermeria Aplicada a l'Anestèsia, Reanimació i Terapèutica del Dolor (MIA-ARID)

  Al MIA-ARID,  les activitats de simulació permeten recrear de manera segura en diferents entorns i situacions de l'àmbit de l'anestèsia com: consulta preanestèsica, quiròfan, sala de reanimació, ventilació mecànica, accessos vasculars eco-guiats, suport vital avançat,... prèviament al període de pràctiques assistencials.

 • Màster en Infermeria Aplicada a les Emergències Extrahospitalàries (MIA-EE)

  Al MIA-EE, a través de la simulació es posen en pràctica les habilitats tècniques i transversals, integrant-les a situacions simulades d'emergència. Es realitzen a aules de simulació de l'escola i a espais exteriors reals, amb l'objectiu d'entrenar en les mateixes condicions ambientals, similars a les que afronten els/les professionals d'aquest context.

  Aquest entrenament ofereix l'oportunitat als i les estudiants, de posar en pràctica els seus coneixements abans de realitzar les pràctiques clíniques.

 • Desitges més informació? Contacta'ns

  Montse Sanclemente Dalmau

  Simulació en Màsters i Postgraus

  msanclemente@esimar.edu.es