GIG-OSH - Membres

Mireia Julià Pérez (IP)

Doctora en Biomedicina en èmfasis en Epidemiologia i Salut Pública. Investigadora del grup de recerca en determinants socials i educació en salut (SDHEd), de l’Hospital del Mar Research Institute. La seva recerca se centra les condicions d'ocupació i treball i l'impacte que tenen en la salut i les desigualtats en salut, tant dels propis treballadors com de la seva família.

En relació amb el projecte GIG-OSH, és la IP del projecte a l’Hospital del Mar Reseach Institute i s'encarrega de coordinar la cohort quantitativa de treballadors de plataforma d'Espanya.

 

mjuliap(ELIMINAR)@esimar.edu.es

Eva Padrosa Sayeras

Doctora en Biomedicina, en èmfasis en Salut Pública i Educació en Salut. Investigadora del grup de recerca en determinants socials i educació en salut (SDHEd), de l’Hospital del Mar Research Institute, amb experiència en l'estudi de les condicions d'ocupació i treball com a font de desigualtats socials en salut.

Al GIG-OSH, és l'encarregada de co-dirigir a nivell internacional la cohort qualitativa de treballador de plataforma digital juntament amb la investigadora Meike Broedersen de la Universitat Lliure de Brussel·les (Bèlgica).

 

epadrosas(ELIMINAR)@esimar.edu.es

Astrid Escrig Piñol

Doctora en Salut Pública. Cap de recerca a l'ESIHMar i investigadora del grup de recerca en determinants socials i educació en salut (SDHEd), de l’Hospital del Mar Research Institute. La seva recerca es centra en les desigualtats en salut i precarietat, sistemes de salut i gent gran, migració, salut mental i emocional i innovació en metodologia qualitativa.

Dins el GIG-OSH, analitza el marc jurídic i els processos de decisión-making dels actors clau relacionats amb la seguretat i salut en l'àmbit de les plataformes digitals.

 

aescrig(ELIMINAR)@esimar.edu.es

Sandra Verdaguer Johé

Tècnica d'investigació del projecte. Graduada en Nutrició Humana i Dietètica, amb un Màster en Salut Pública i cursant un Doctorat en Salut Comunitària i Polítiques de Salut. Té una àmplia experiència en estudis longitudinals centrants en poblacions vulnerables i immigrants.

Dins el projecte GIG-OSH, és la coordinadora del reclutament per la cohort quantitativa de treballadors de plataforma digital. La seva experiència ajudarà a identificar les condicions laborals dels treballadors de plataformes digitals que influeixen en la salut mental.

 

sverdaguer(ELIMINAR)@researchmar.net

Edgar Vicente Castellví

 

Tècnic de recerca del projecte. Graduat en Matemàtiques per la Universitat Autònoma de Barcelona i amb un Màster en Estadística i Investigació Operativa per la Universitat Politècnica de Catalunya. Ha estat membre investigador en projectes de recerca del Centre de Recerca Matemàtica i del Barcelona Supercomputing Center.

En el projecte GIG-OSH és la persona responsable de les anàlisis estadístiques de la cohort quantitativa de treballadors de plataforma digital.

 

evicente(ELIMINAR)@researchmar.net

Naiana Pastrana Batalla

Tècnica d'investigació del projecte. Biòloga i màster en Salut Pública. Enfocada en la investigació qualitativa en el camp de la salut pública, les desigualtats socials en salut i la precarietat laboral. Actualment és assistent de recerca en el Grup de Recerca en Desigualtats en Salut i Ecologia (GREDS-EMCONET) de la Universitat Pompeu Fabra.

En el GIG-OSH participa en les fases de recollida i anàlisi de dades del bloc qualitatiu del projecte.

 

naiana.pastrana(ELIMINAR)@upf.edu

Mariana Gutiérrez-Zamora Navarro

Nutricionista, Màster en Salut Pública i Investigadora predoctoral en Ciències Polítiques i Socials a la Universitat Pompeu Fabra en el Grup de Recerca en Desigualtats en Salut (GREDS) de la Universitat Pompeu Fabra. Enfocada en el camp de la salut pública i les desigualtats socials en salut.

En el marc del projecte GIG-OSH, és la referent del WP1 i WP2 de la Universitat Pompeu Fabra.

 

mariana.gutierrezzamora(ELIMINAR)@upf.edu

Ferran Muntané Isart

Politòleg, Màster en Polítiques Públiques i Socials i investigador del JHU-UPF Public Policy Center, del Grup de Recerca en Desigualtats en Salut (GREDS) i de la UPF Barcelona School of Management. Havent participat en nombrosos projectes de recerca i consultoría en matèria de determinants socials de la salut, condicions laborals i anàlisi de polítiques públiques,

En el projecte GIG-OSH, analitza el marc jurídic i els processos de decisión-making dels actors clau relacionats amb la seguretat i salut en l'àmbit de les plataformes digitals.

 

ferran.muntane(ELIMINAR)@upf.edu

Joan Benach de Rovira

Director del Grup de Recerca en Desigualtats en Salut (GREDS), codirector del JHU-PPC Johns Hopkins University - Public Policy Center (UPF) i Catedràtic d'Universitat en el Departament de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra. Els seus principals interessos de recerca inclouen Determinants Socials de les Desigualtats en Salut, Condicions d'Ocupació, Interseccionalitat, Anàlisi i Mètodes de Polítiques de Salut i Revisions Crítiques de Sistemes Complexos.

En relació amb el projecte GIG-OSH, és l'IP del projecte per la UPF.

 

joan.benach(ELIMINAR)@upf.edu