Susqual - Membres

Esther Insa Calderón (IP)

Directora de l’ESIHMar i coordinadora del Grup de Recerca en Determinants Socials i Educació per a la Salut. Té àmplia experiència en la gestió de projectes, inclosa la d'una escola d'infermeria. La seva especialització en enfocaments fenomenològics es reflecteix en diversos projectes, destacant la seva recerca en innovació educativa per a professionals de la salut. Actualment, és membre d'un projecte europeu Erasmus+ enfocat a millorar habilitats transversals en estudis socials i d'atenció mèdica (ITSHEC).

 

einsa(ELIMINAR)@esimar.edu.es

Astrid Escrig Piñol

Cap de recerca a l’ESIHMar. Amb un doctorat en Salut Pública i certificació en Metodologia de Recerca Qualitativa en Salut, és l'encarregada de dirigir l'estudi qualitatiu i la revisió del projecte. La seva experiència en recerca sobre sistemes de salut, desigualtats en salut i treball, i la professió infermera, guiarà l'anàlisi i el desenvolupament de potencials canvis. És membre del consorci internacional WE-THRIVE Consortium i participa en diversos projectes nacionals i internacionals.

 

aescrig(ELIMINAR)@esimar.edu.es

Eva Padrosa Sayeras

Investigadora amb àmplia experiència en metodologia quantitativa, destacant la validació d'escales i anàlisis de models de regressió complexos. Colidera projectes internacionals (GIG-OSH, ITSHEC) i forma part del comitè directiu PWR. Obtenint el seu doctorat en 2022 (cum laude), la seva especialització en desigualtats de salut relacionades amb l'ocupació podrà orientar la identificació de les condicions laborals de les tutores clíniques que actuen com a barrera en la qualitat de la tutorització.

 

epadrosas(ELIMINAR)@esimar.edu.es

Miriam Rodríguez Monforte

 

Responsable de les pràctiques clíniques a FCS Blanquerna i investigadora principal del Projecte de Transició Primerenca d'Estudiant a Infermera (StoNET). A més, forma part d'altres projectes, entre els quals destaca SIENHA, projecte europeu que busca descriure les competències de professionals de la salut i socials que promouen un envelliment saludable, tenint experiència en la realització de scoping reviews i estudis Delphi.

 

miriamrm(ELIMINAR)@blanquerna.url.edu

Katherine S. McGilton

Investigadora basada en Canadà amb més de 100 publicacions en revistes d'alt impacte. És Investigadora Principal del projecte EnCOAR (Enhancing the Care of the Older Adult), l'Institut de Recerca KITE. Ha estat nomenada "Fellow de la American Academy of Nursing", "Fellow de la Canadian Academy of Health Sciences" i "Fellow de la Canadian Academy of Nursing".

 

kathy.mcgilton(ELIMINAR)@uhn.ca

Guillermo Pedreira Robles

Responsable de les pràctiques clíniques a l’ESIHMar i estudiant de segon any de doctorat en el programa d'Infermeria i Salut de la Universitat de Barcelona, amb el projecte 'La Infermera de Pràctica Avançada en la construcció del mapa de cures per a candidats trasplanti de ronyó'. Ha investigat i publicat treballs sobre el benestar d'infermers en entorns clínics, així com d'usuaris del sistema de salut i els productes utilitzats per infermers.

 

gpedreira(ELIMINAR)@esimar.edu.es

Elena Carrillo Álvarez

Professora de Salut Pública en la FCS Blanquerna. És Dietista-Nutricionista, Psicòloga, posseeix un màster en Pedagogia Social i Comunitària, i és doctora per la Universitat Ramon Llull. La seva recerca se centra en els determinants socials de la salut i és membre de diverses societats professionals nacionals i internacionals, havent rebut nombrosos premis pel seu treball.

 

elenaca(ELIMINAR)@blanquerna.url.edu

Carlota Alcover Van de Walle

Doctora en psicologia per la Universitat Ramon Llull (2021). La seva àrea d'experiència se centra en el camp del neurodesenvolupament des d'un enfocament sistèmic, encara que també desenvolupa recerca en el camp de la innovació educativa. Actualment, és membre de dos projectes nacionals finançats per la AEI (CPP2022-009996 i PID2022-136289OA-100).

 

calcoverv(ELIMINAR)@esimar.edu.es

Montse Sanclemente Dalmau

Infermera i doctora en cuidats integrals i serveis de salut per la Universitat de Lleida. La seva recerca es focalitza a visibilitzar el rol i homogeneïtzar les competències de les infermeres d'anestèsia a escala mundial. Ha difós la seva recerca en múltiples congressos i ha participat en associacions que treballen per a donar suport a la figura de la Infermera de Pràctica Avançada i la implementació d'unitats de dolor agut.

 

msanclemente(ELIMINAR)@esimar.edu.es

María Gil Poisa

Doctora en Estudis Hispànics i Estudis Cinematogràfics de la Universitat Texas A&M, on la seva recerca es va centrar en el cinema espanyol. Durant anys, va ensenyar en diferents universitats als Estats Units i va treballar en educació internacional. A l’ESIHMar, és professora, investigadora i la persona a càrrec dels intercanvis internacionals, i fa costat a l'equip de pràctiques clíniques en la gestió de col·locacions entrants i sortints.

 

mgilp(ELIMINAR)@esimar.edu.es

Raquel Ayuso Margañón

Infermera especialista en Familiar i Comunitària i doctorada en Educació i Societat per la Universitat de Barcelona, havent fusionat les àrees de salut i educació al llarg de la seva carrera. La seva experiència inclou treball assistencial en infermeria comunitària i docència universitària en pregrau i postgrau. Actualment, investiga i ensenya en les àrees d'infermeria comunitària, infermeria escolar i salut digital.

 

rayuso(ELIMINAR)@esimar.edu.es

Ikram Allaoui

Infermera d'urgències pediàtriques i col·laboradora de la ESIHMar. Ha estat membre investigador en tesis doctorals i en treballs de recerca realitzats per grups d'infermeres a l'Hospital Sant Joan de Déu (HSJD). A més, forma part de la comissió de recerca infermera del HSJD.

 

iallaoui(ELIMINAR)@esimar.edu.es

Aggie Nuñez

Assistent de recerca del projecte. Graduada en Farmàcia i amb un Màster en Neurociència Clínica, compta amb experiència com a investigadora en projectes multicèntrics relacionats amb salut mental. Actualment, està realitzant un Màster en Metodologia de les Ciències de la Salut i el Comportament. La seva experiència i formació es tradueixen en un enfocament diversificat que contribueix de manera valuosa al projecte.

 

anunez1(ELIMINAR)@researchmar.net